Folije

Na voljo imamo različne folije za prehrano in industrijske folije. Folije za prehrano so lahko PE oz. "stretch" folije kot tudi ALU folije. Industrijske "stretch" folije pa so na voljo v 3 barvah in 2 dimenzijah.

folije

 

folije za prehranoindustrijske folije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 FOLIJE ZA PREHRANO

Na voljo imamo različne folije za prehrano, tako PE oz. »stretch« folije kot tudi ALU folije. Obe vrsti folij so na voljo v priročnem kartonskem stojalu z žago, ki nam pomaga pri enostavnejši uporabi. Ko se folija porabi, jo lahko dobimo brez stojala, po nižji ceni. Folije so dobavljive v dveh različnih dimenzijah.

Ponujamo vam izredno kvalitetne ALU folije. Folije lahko kupite v kartonskem stojalu, ki omogoča, lažje shranjevanje in folijo ščiti pred mehanskimi vplivi in nečistočami. Ko folijo porabite, jo lahko kupite brez zaščitnega stojala, po nižji ceni. ALU folija je primerna za uporabo gospodinjstvih, v gostinstvu in v živilski industriji. Folija je temperaturno odporna in primerna za shranjevanje tako mrzle, kot tople hrane in kot pripomoček pri peki.

ALU-folija-za-prehrano-gospodinjska

 

 

 

ALU folija za prehrano

dimenzije:

300mm x 150m ali

450mm x 150m

 

 

 

 

PE folija za prehrano je nepogrešljiv izdelek v vsakem gospodinjstvu, uporablja pa se tudi v gostinstvu in živilski industriji. Folija je izredno tanka, elastična in oprijemljiva, vendar je zaradi svoje sestave izredno kvalitetna.

folija-za-prehrano-v-gospodinjstvu-folije

   

 

 

 

PE folija za prehrano dinemzije

dimenzije

300mm x 300m ali

450mm x 300m

 

 

 

 

 

INDUSTRIJSKE FOLIJE

Industrijska folija širine 500 mm je na voljo v treh različnih barvah (prozorna, bela in črna). Uporabljajo jo različna proizvodna podjetja za zaščito svojih proizvodov med transportom ali skladiščenjem. Industrijska folija je elastična in oprijemljiva.

industrijska-folija-industrijske-folije-za-pakiranje

 

 

 

 

Industrijska folija za pakiranje

dimenzije 500mm x 300m - stretch folija

(prozorna, bela ali črna):

 

 

 

 

 

industrijska-stretch-folija-crna 

Industrijska folija oz povezovalna folija širine 100 mm je namenjena kot pomoč pri pakiranju različnih izdelkov. Za lažjo uporabo je dobavljiva z ročajem, lahko pa se jo kupi tudi brez ročaja.

industrijska-folija-povezovalna-z-ročajem-industrijske-folije

 

 

 

 

Industrijska povezovalna folija

dimenzije 100mm x 150m

na voljo z ročajem ali brez