Rokavice

rokavice-lateksldpe-rokavice-zaščitne-za-enkratno-uporabogumi-rokavice-vrtne-delovne-lateks

 

 rokavice-delovne-usnje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LATEX ROKAVICE

Latex rokavice so izredno kvalitetne, izdelane pa so iz naravnih materialov. Na voljo imamo različne velikosti latex rokavic (S, M, L, XL), tako pudrane kot nepudrane. Naše latex rokavice niso sterilne, zato niso pakirane posamično, temveč v zavitkih po 100 kosov. Latex rokavice so čiste in so primerne za uporabo v medicini, kozmetiki, v prehrambeni industriji…

Latex rokavice lahko nadomestijo vinyl rokavice. To je predvsem v primeru, ko pride do alergijske reakcije na naravni latex. Vinil rokavice so na izgled in otip enake kot latex rokavice, le da so izdelane iz umetnega materala.

lateks-vinil-rokavice

Naziv Velikost Pakiranje (zavitek) Pakiranje (karton)
Latex rokavice brez pudra S 100 1000
Latex rokavice brez pudra M 100 1000
Latex rokavice brez pudra L 100 1000
Latex rokavice brez pudra XL 100 1000
Latex rokavice s pudrom S 100 1000
Latex rokavice s pudrom M 100 1000
Latex rokavice s pudrom L 100 1000
Latex rokavice s pudrom XL 100 1000
Vinyl rokavice brez pudra S 100 1000
Vinyl rokavice brez pudra M 100 1000
Vinyl rokavice brez pudra L 100 1000
Vinyl rokavice brez pudra XL 100 1000
Vinyl rokavice s pudrom S 100 1000
Vinyl rokavice s pudrom M 100 1000
Vinyl rokavice s pudrom L 100 1000
Vinyl rokavice s pudrom XL 100 1000

 

LDPE ROKAVICE

LDPE rokavice so namenjene enkratni uporabi. So cenejše, vendar prav tako zagotavljajo kvaliteto in udobje. So prozorne, na voljo pa so v dveh dimenzijah. Pogosto se uporabljajo na bencinskih servisih, kjer preprečujejo neprijeten vonj po gorivu. V trgovinah se LDPE rokavice uporabljajo pri stiku s hrano.

pe-rokavica-rokavice-zaščitne-za-enkratno-uporabo

Naziv Velikost Pakiranje Barva
LDPE rokavica zaščitna M 50 Prozorna
LDPE rokavica zaščitna L 50 Prozorna

 

GUMI ROKAVICE

Gumi rokavice so kvalitetne in prijazne uporabniku, na voljo pa so v različnih dimenzijah. Gumi rokavice najpogosteje uporabljamo v gospodinjstvih, zagotavljajo pa nam zaščito pri delu s čistilnimi sredstvi, prav tako se uporabljajo tudi za zaščito pri delu na vrtu in podobno.

rokavice-gumi-delovne-vrtne-za-zemljo-lateks

Naziv Velikost Pakiranje Barva
Rokavica zaščitna GUMI S 1 par Rumena
Rokavica zaščitna GUMI M 1 par Rumena
Rokavica zaščitna GUMI L 1 par Rumena
Rokavica zaščitna GUMI XL 1 par Rumena

 

DELOVNE ROKAVICE

Delovne rokavice so izredno vzdržljive in uporabniku prijazne, saj so izdelane le iz naravnih materialov. Testirane so po standardu EN388, ki velja za zaščiitne rokavice in zagotavlja ustrezno vzdržljivost, odpornost in zaščito pri delu. Prijemalni del delovne rokavice je izdelan iz govejega usnja v naravni sivi barvi, zunanji del rokavice pa je iz bombaža in s tem zagotavlja primerno zračnost in udobje tudi pri dolgotrajnem delu. Usnjene delovne rokavice so v gradbeništvu in industriji primerne za delo z lesom, kovinami in ostalimi suhimi surovinami, nekoliko manj primerne pa so za delo z mokrimi surovinami, kjer so primernejše gumijaste rokavice. Usnjene delovne rokavice lahko ročno peremo z uporabo mila, sušimo pa jih na zraku.

Razen delovnih rokavic iz govejega usnja je mogoče naročiti še delovne rokavice iz svinjskega usnja, bomažne delovne rokavice in delovne rokavice z gumijasto prevleko, ki so primerne za delo z mokrimi surovinami.

delovne-rokavice-goveje-usnjedelovne-rokavice-goveje-usnje