Ostalo

MESARSKI ODREZKI

Mesarski odrezki primerni za uporabo v živilski industriji in lahko prihajajo v stik s hrano. Mesarski odrezki so namenjeni mesarjem za zaščito mesa pred nečistočami, med tehtanjem in pri pakiranju.

mesarski-odrezki

 

 

 

 

 

HDPE mesarski odrezki

400 x 500 mm

2000 kosov / karton

 

 

 

 

 

 

PE ROKAVNIKI

PE rokavniki za zaščito so namenjeni uporabi tako gospodinjstvu, kot v živilski industriji ali v drugih proizvodnih podjetjih. V živilski industriji je namen PE rokavniku tako zaščita pred kontaminacijo hrane, kot zaščita pred nezaželenimi madeži na oblačilih.

rokavnik

 

 

 

 

 

PE Rokavnik

bel, z elastiko

 

 

 

 

 

 

 

VREČKE ZA PEDIKURO

V pedikuri je izjemnega pomena zaščita strank pred različnimi okužbami. Ker običajno posode za namakanje nog niso primernih dimenzij in iz primernih materialov, da bi bila omogočena sterilizacija, se za zaščito pred kontaminacijo na posodo namesti vrečka za enkratno uporabo. Vrečke so posebnih dimenzij (kratke in široke), da se prilegajo pedikerskim posodam.

vreče-za-pedikuro

 

 

 

 

HDPE Vreče za pedikuro

Dimenzija: 650 + 450 x 650 mm

Pakiranje: 500 kosov

Barva: Modra

 

 

 

 

 

 

ZAŠČITNI SET

Zaščitni set vsebuje zaščitno baretko za lase, zaščitno masko, zaščitni plašč (zapenjanje z gumbi) in zaščitne copate, ki jih namestimo čez obutev. Namen zaščitnega seta je, da ščiti uporabnika pred okolico in da uporabnik ne kontaminira okolice.

  Zaščitni-set-za-obiskovalce

 

 

 

 

 

 

PE zaščitni set za obiskovalce vsebuje:

- kapo

- zaščitno papirnato masko

- ogrinjalo

- copate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREDPASNIKI

Predpasniki za enkratno uporabo so namenjeni zaščiti obleke uporabnika pred nezaželenimi madeži in da uporabnik ne kontaminira okolice. Uporabljajo jih predvsem v živilski industriji, v trgovinah, mesarji, kot tudi v gospodinjstvu.

 

HIGIENSKE VREČKE

Higienske vrečke se uporabjajo na javnih straniščih za zaščito kontaminiranih higienskih vložkov in tamponov pred okolico.

 

Ponujamo tudi vrsto izdelkov po naročilu, med drugim graviramo tipske tablice za označevanje strojev ter napisne tablice za označevanje vrat prostorov.